WiFi modul

WiFi modul

WIFI MODUL ZA MODELE KEPO COMFORT I KEPO ENERGREEN

Neophodnost savremenog doba! WiFi konekcija je dodatna opciona mogućnost koja korisniku štedi vreme i olakšava svakodnevicu. 

Putem WiFi modula i aplikacije „4HEAT“ koja je podržana kako na android tako i na iOS platformi, korisnik KEPO kotla na pelet može lako korigovati već podešene parametre na kotlu. 

Pored paljenja i gašenja kotla i prikaza trenutnog stanja rada kotla, tu su i druge prednosti:

  • obaveštenje na mail da je nestalo peleta,
  • promena režima rada kotla,
  • hrono podešavanje,
  • poništavanje nastale greške,
  • direktno slanje e-maila tehničkoj podršci za obavljanje servisa,
  • dijagram rada kotla, itd.

Napomena: Da bi garancija na WiFi modul bila važeća, neophodno je da serviser izvrši povezivanje modula.

Za sve dodatne informacije o proizvodu možete se obratiti tehničkoj službi firme KEPO d.o.o.

U demonstrativnom videu možete pogledati izdvojene funkcionalnosti kontrole kotla. Aplikaciju „4HEAT“ možete preuzeti na App Store-u i Google Play-u u zavisnosti da li posedujete Apple ili Android uređaj.

WIFI MODUL ZA MODEL KEPO PELECTRO

WiFi modul se koristi za bežičnu komunikaciju korisnika sa kotlom, putem android aplikacije i WiFi konekcije. Potrebno je samo da korisnik u svom stambenom prostoru ima WiFi ruter i da koristi neki od Android mobilnih telefona.

Povezivanje modula je jako jednostavno i vezuje se direktno na elektroniku kotla. Smernice za instaliranje i povezivanje korisnikovog WiFi rutera sa modulom za bežičnu komunikaciju se nalaze u Uputstvu za upotrebu i korišćenje koje korisnik dobija uz uređaj.

Nakon povezivanja modula na kotao potrebno je, sa Google Play Store-a, na mobilni telefon preuzeti aplikaciju “KEPO”. Pokretanjem aplikacije nakon instaliranja na telefon, unose se podaci USER NAME i PASSWORD, koji se nalaze u uputstvu za upotrebu WiFi modula.

Putem ove aplikacije korisnik ima mogućnost upravljanja sledećim funkcijama kotla:

  • paljenje i gašenje kotla
  • podešavanje jačine (snage) rada kotla 1-5
  • provera svih potencijalnih alarma na kotlu
  • provera trenutnog statusa kotla, tj. režima rada u kome se trenutno nalazi (ON/OFF, trenutna temperatura vode, Cleaning Final)

 

Napomena: Da bi garancija na WiFi modul bila važeća, neophodno je da serviser izvrši povezivanje modula.

Za sve dodatne informacije o proizvodu možete se obratiti tehničkoj službi firme KEPO d.o.o.

CENOVNIK*

DODATAK CENA
WI-FI modul za modele COMFORT i ENERGREEN
12.500,00 RSD

* U cenu je uračunat PDV

MODELI KEPO KOTLOVA NA PELET

Odlikuje ih komfor pri eksploataciji, pouzdan rad, mala potrošnja, visok nivo završne obrade i inovativna tehnička rešenja kojima se svake godine usavršavaju, prateći najnovije trendove u svetu kotlova na pelet… Više informacija

Inspirisani tržištem koje pored drvnog nudi i agro pelet, kao i željom korisnika za što manje obaveza oko kotla u toku eksploatacije, odlučili smo da napravimo KEPO ENERGREEN… Više informacija

KEPO PELECTRO je nešto inovativno kako na domaćem, tako i na evropskom tržištu. To je kombinovani kotao na pelet i struju, koji u sebi ima integrisane elektro grejače koji se naizmenično mogu koristiti sa peletom… Više informacija