O nama

O nama

KEPO je ime sa tradicijom dugom 40 godina.

Počeli smo sa projektovanjem i montažom centralnog grejanja, vremenom razvijali proizvodnju pojedinih delova tog sistema, da bi nakon trideset godina zaokružili našu priču proizvodnjom kotlova na pelet. Danas imamo bogat asortiman proizvoda koji Vam  pružaju sigurnost toplog doma u hladnim danima.

Naša pokretačka snaga je oduvek bio spoj iskustava i inovacija koje kroz generacije prenose očevi na sinove i obratno.

Želja nam je da budemo deo Vašeg toplog doma dugi niz godina.

Пусти видео запис

1982.

Porodična zanatska radnja KEPO čija je osnovna delatnost bila projektovanje i montaža centralnog grejanja.

1993.

Nakon 10 godina iskustva, ulivom nove energije, KEPO prerasta u preduzeće za proizvodnju bakarnog fitinga. 

2007.

Narednih 15 godina KEPO neprestano obogaćuje asortiman novim proizvodima. Inox dimnjaci, sistemi za sanaciju dotrajalih dimnjaka i dimovodne cevi za peći na pelet.

2009.

KEPO zaokružuje jedan segment sistema centralnog grejanja proizvodnjom kotlova na pelet, tada isključivo za italijansko tržište.

2012.

Tri godine kasnije, naši kotlovi na pelet se prezentuju i na domaćem tržištu gde beležimo veliki uspeh. Proizvodnja je bazirana na kompaktnim kotlovima do 25 kW snage, odličnih karakteristika, upotrebom kvalitetnih materijala, inovativnih tehničkih rešenja i kvalitetnom završnom obradom.

2016.

Asortiman je dopunjen kotlom od 35 kW, najvišeg stepena kvaliteta, koji potvrđuje evropski standard EN 303-5:2012, klasa 5.

2017.

Nastavljamo sa modernizacijom proizvodnog pogona obogaćenog sa najsavremenijom serijom CNC mašina i aparata za sečenje, savijanje i zavarivanje.

2018.

Redizajniranje i unapređenje tehničkih karakteristika KEPO COMFORT modela.

2020.

Asortiman proizvoda je obogaćen novim modelima KEPO ENERGREEN i KEPO PELECTRO.

2023.

Nova linija proizvoda, kotlovi i peći na drva, postaju sastavni deo KEPO asortimana.

Sertifikati

Pratimo najnovije svetske trendove i trudimo se da primenom inovacija iz oblasti grejanja, neprestano podižemo nivo kvaliteta naših proizvoda. Želimo da našim kupcima pružimo savremen ekološki proizvod koji zadovoljava njihove potrebe za grejanjem, uz maksimalan komfor i racionalnu potrošnju energenta.

Pored CE sertifikata koji potvrđuje kvalitet proizvoda, kompanija KEPO u proizvodnju je implementirala standard ISO 9001, čime je zaokružen kompletan proces proizvodnje. Time je dokazana sposobnost firme da proizvodi kvalitetne proizvode ali i da svoje procese kontroliše kroz nezavisna akreditovana sertifikaciona tela i njihov stručni kadar.

Pored CE sertifikata i ISO 9001 standarda, tu je i Deklaracija o usaglašenosti koja potvrđuje da su ispunjeni svi tehnički propisi, da posedujemo svu neophodnu dokumentaciju o ispitivanjima proizvoda čime preuzimamo odgovornost za bezbednost proizvoda.