Informacije za Makedoniju

УДОБНОСТ НА СОВРЕМЕНО ГРЕЕЊЕ

KEPO котлите на пелети се еколошки производ направен со многу внимание и многугодишно искуство на квалитетна изработка, извонредна завршна обработка со бројни иновативни технички детали кои Ви овозможуваат подобра удобност во експлоатацијата и сигурноста на топлиот дом.

kepo-about-us
Пусти видео запис

ТРАДИЦИЈА. КВАЛИТЕТ. ДОВЕРЛИВОСТ.

Традицијата на нашата компанија долга 40 години е гаранција за нашите производи. KEPO котлите на пелети се изработени од висококвалитетни материјали и претставуваат ефикасен, економичен, еколошки и удобен начин за загревање на Вашиот животен или деловен простор.

Во долгогодишното присуство на пазарот, нашите котли се покажаа како доверлив и современ партнер за греењето на Вашиот дом, а купувачите како лојални соработници задоволни од нашата извонредна сервисна поддршка.

ДИСТРИБУТЕРИ - МАКЕДОНИЈА

SOLAR ENERGY

Central-H

Stranica u fazi izrade. Više informacija o proizvodima na srpskoj verziji internet prezentacije.