Potvrda kvaliteta – Kepo implementira standard ISO 9001

Potvrda kvaliteta – Kepo implementira standard ISO 9001

Kepo d.o.o. 18. decembra 2014. godine uvodi sertifikat ISO 9001:2000 i opravdava poverenje svojih kupaca i dobavljača u zemlji i svetu dokazom o kvalitetu.

Sta je ISO sertifikat?

ISO 9001

ISO – Međunarodna organizacija za standardizaciju, odnosno International Organisation for Standardization predstavlja mrežu nacionalnih instituta u čak 162 zemlje sveta i ujedno je najveća svetska institucija za razvoj standarda.

ISO standard povećava konkurentnost našeg preduzeća i proizvoda, dok na nivou države stvara naučno-tehnološke osnove za stvaranje zdravstvenog, pravnog, bezbednosnog i ekološkog okvira. Potrošačima nudi proširenu ponudu, a uz to jača konkurenciju među dobavljačima stvarajući kvalitetnije, sigurnije proizvode te povoljnije cene proizvoda i usluga.

Značaj kvaliteta postaje sve veći zbog konkurentnosti na svetskom tržištu. Za razvoj na takvom tržištu često nije dovoljan samo kvalitet već i međunarodno priznat dokaz kvaliteta u vidu sertifikata ISO 9001. U poslovnom svetu, to je osnova poverenja, ne samo kupaca već i budućih partnera. Znamo da su strateška povezivanja uslov opstanka na internacionalnom tržištu. Sertifikat ISO 9001 je ulaznica na svetsko tržište.

ISO 9001:2008ISO 9001

ISO 9001:2008 sertifikat je jedini međunarodno priznat dokaz kvaliteta koji izdaje nezavisno međunarodno sertifikaciono telo. Saznajte više.

Implementacija Sistema menadžmenta kvalitetom ima izuzetan strateški značaj za sve vidove poslovanja. U tom smislu, standard ISO 9001:2008 je primenljiv na sve organizacije nezavisno od veličine, tipa, proizvodne ili uslužne delatnosti i jedini se može koristiti za sertifikaciju menadžmenta u poslovnom svetu. Ovaj proces sertifikacije započinje tako što sistem menadžmenta kvaliteta – QMS (Quality Management System) mora biti u potpunosti proveren, dokumentovan i odobren od strane menadžmenta, a potom implementiran u organizaciji.

Facebook
Twitter
LinkedIn